Sterk hondenspeelgoed

Wanneer je puppy eindelijk het formaat krijgt van zijn volwassen soortgenoten, zal puppyspeelgoed niet meer voldoende zijn. En wanneer het speelgoed voor volwassen honden ook al regelmatig stuk gaat door je enthousiaste hond, welk speelgoed moet je dan halen? Het is namelijk jammer om te zien dat het nieuwe speeltje in een uur alweer uit elkaar ligt. Bij DogVibesOnly hebben we een groot assortiment aan sterk hondenspeelgoed. Voor iedere hond hebben we speelgoed dat niet snel stuk gaat. Het maakt hierbij niet uit voor welke soort speelgoed je hond voorkeur heeft, wij hebben namelijk sterk hondenspeelgoed van veel verschillende soorten.

Divers en sterk hondenspeelgoed

Bij DogVibesOnly hebben we een groot assortiment aan sterk hondenspeelgoed. We hebben veel verschillende opties voor knuffels, puppyspeelgoed en intelligentie speelgoed. Maar als je echt sterk hondenspeelgoed nodig hebt, kun je beter kijken naar ballen, trektouw of kauwspeelgoed. Knuffels zijn heel leuk om je hond mee te zien spelen, maar als je hond sterk is, kunnen ze ook snel stuk gaan. Zodat je niet steeds nieuw hondenspeelgoed en knuffels hoeft te kopen kun je bij ons sterk hondenspeelgoed vinden. Denk bijvoorbeeld aan een sterk trektouw dat langer meegaat dan drie keer spelen. Of een bal die door het enthousiasme van je hond niet in één hap stuk gaat als hij deze ophaalt voor je. Om langer te genieten van het spelen met je hond, kijk je naar sterk hondenspeelgoed bij DogVibesOnly.

Houd je hond voor langere tijd bezig

DogVibesOnly heeft ook alternatieven voor intelligentie speelgoed. Intelligentie speelgoed is bedoeld om het denkvermogen van je hond te stimuleren. Als je een sterke hond hebt kan het zo zijn dat wanneer het de hond niet meteen lukt om de snoepjes te krijgen, er brute kracht gebruikt wordt. In dit geval heeft intelligentie speelgoed minder effect en kan het stuk gaan. In plaats van intelligentie speelgoed kun je ook snackballen proberen. Deze zijn vaak wat steviger en stimuleren je hond ook om meer moeite te doen voor de beloning. DogVibesOnly heeft verschillende opties om je hond een flinke tijd bezig te houden.

De service van DogVibesOnly

Als je hond net het laatste speeltje stuk heeft gekauwd, wil je natuurlijk zo snel mogelijk een nieuw speeltje dat langer meegaat. Bij DogVibesOnly profiteer je van een snelle levering op onze artikelen. We hebben veel sterk hondenspeelgoed van het merk Kong op voorraad. Een bal van het merk Kong staat erom bekend dat het zelden kapotgebeten wordt. Naast een snelle levertijd hebben we ook een groot assortiment voor allerlei andere benodigdheden voor je hond. Als hondenspeciaalzaak hebben we niet allen sterk hondenspeelgoed maar bijvoorbeeld ook halsbanden en hondenmanden. Heb je vragen over onze producten of service? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »