Producten voor de hondentrimsalon

De vacht van een hond moet goed verzorgd worden. Anders kunnen er klitten in de vacht ontstaan of kan je trouwe viervoeter onaangenaam gaan ruiken. Bovendien zijn er sommige hondenrassen waarbij de haren blijven groeien. Zou de hond niet getrimd worden, dan beperkt de vacht de bewegingsvrijheid van de hond en wordt het bovendien te warm. Honden zijn gedomesticeerde dieren en zijn afhankelijk van ons. Het is voor de meeste honden dus belangrijk dat ze regelmatig getrimd worden. Daarvoor kun je een hondentrimsalon bezoeken, maar sommige hondenbaasjes doen dit ook zelf.

Heb jij een hondentrimsalon of trim jij je eigen hond? Dan vind je in het assortiment van DogVibesOnly alle benodigdheden voor de trimsalon.

Van scharen tot elektrische artikelen voor de hondentrimsalon

Tussen onze producten voor de trimsalon vind je onder meer scharen en elektrische artikelen. Daarnaast bieden we ook de middelen aan om deze producten mee te ontsmetten. Zo houd je je scharen en trimbenodigdheden te allen tijde mooi schoon en hygiënisch. Ben je op zoek naar scharen en trimapparaten die gebruikt worden in een professionele hondentrimsalon? Dan is het goed om te weten dat je in onze webshop tal van verschillende scharen en elektrische apparaten kunt vinden. Zo hebben we onder meer scharen voor de poten, scharen voor rondom de ogen, rechte scharen en effileerscharen.

Producten voor nagelverzorging van de hond

In een hondentrimsalon worden vaak ook de nagels van de hond geknipt. Als de nagels van je hond te lang worden, kunnen deze bijvoorbeeld in je tapijt blijven haken. Daarnaast kunnen erg lange nagels er ook voor zorgen dat een hond niet meer zo comfortabel kan lopen. Vandaar dat je tussen onze producten voor de hondentrimsalon ook producten voor nagelverzorging vindt. Zo kun je de nagels van je hond op de juiste lengte houden. Besluit je om zelf de nagels van de hond te knippen? Zorg er dan wel voor dat je goed weet wat je doet en de nagels niet te kort afknipt. In de nagels kun je de bloedvaten zien lopen.

Zo houd je de hond op zijn plek tijdens het trimmen

Niet iedere hond blijft netjes op de trimtafel zitten tijdens een bezoek aan de hondentrimsalon. Sommige honden zijn erg beweeglijk of vinden het trimmen maar eng. Om te voorkomen dat de hond van de trimtafel afspringt, kun je een trimlus gebruiken. Ook voor trimlussen ben je bij DogVibesOnly aan het juiste adres.

Het schoonhouden van de vacht

Niet alleen is het aan te raden om regelmatig een bezoek aan de hondentrimsalon te brengen, maar ook is het verstandig om de vacht van je hond zo nu en dan te verzorgen met bijvoorbeeld shampoo. Zo voorkom je klitten en blijft de vacht van je hond schoon. Uiteraard bestel je ook alle benodigde verzorgingsproducten voor de hond in onze webshop. Naast shampoo bieden we ook veel andere verzorgingsproducten aan, waaronder zelfs speciale hondenparfum. Zo blijft je trouwe viervoeter lekker ruiken.

Producten voor de trimsalon bestellen

Bestel je in onze webshop producten voor de hondentrimsalon, dan betaal je relatief weinig voor producten van hoge kwaliteit. Plaats je vandaag een bestelling voor 12.00 uur, dan heb je de producten morgen al in huis. Bovendien rekenen we geen verzendkosten voor bestellingen van een bedrag van € 50 of meer.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »