Voer/drinkbakken

Voer- en drinkbakken zijn essentieel bij de verzorging van een huisdier. Ze zijn daarom ook te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Bij DogVibesOnly hebben we veel verschillende voer- en drinkbakken zoals bakken van RVS of kunststof en automatische drinkfonteinen en voerautomaten. Je hebt bij ons een grote keuze en ieder artikel is van hoge kwaliteit. We hebben bovendien veel producten van bekende merken als Kong. 

Bewaarbakken voor voer

Het voer voor je huisdier kun je lastig los in een keukenkastje bewaren. Het heeft vaak een sterke geur en niet alle verpakkingen kun je hersluiten. Voor dit probleem hebben we bij DogVibesOnly leuke glazen potten en plastic bakken die niet teveel ruimte innemen in de keuken. Een glazen pot met een leuk dessin is bijvoorbeeld ideaal om op het aanrecht hondensnoepjes in kwijt te kunnen. Onze plastic bakken sluiten luchtdicht af, waardoor het voer minder snel bederft en het ook geen geur afgeeft die wij mensen kunnen ruiken.

Automatische voer- en drinkbakken

Ga je op vakantie en kun je geen mensen vinden die op je kat willen passen? Automatische voer- en drinkbakken kunnen dan een uitkomst bieden. Katten kunnen goed alleen blijven dus een bezoek van één keer per dag kan bij nood voldoende zijn voor een schone kattenbak. DogVibesOnly heeft een aantal voerautomaten die het voeren van je huisdier over kunnen nemen. We hebben bijvoorbeeld voerbakken voor honden met een geïntegreerde weegschaal. Zo kun je eenvoudig afmeten hoeveel je hond te eten krijgt en zo krijgt je hond nooit te veel.

 

Voor honden en katten kun je ook kiezen voor een drinkfontein. Je hond of kat is sneller geneigd om te drinken uit een drinkfontein dan uit een bak. Vooral als je katten hebt, is dit prettig, omdat katten vaak te weinig drinken. Automatische drinkbakken voor honden zijn ook prettig omdat je hond zo ook meer gaat drinken. Het is voor je hond vaak ook leuker om van stromend water te drinken dan uit de drinkbak. 

Kunststof bakken, rvs en slow feeders

Bij DogVibesOnly hebben we natuurlijk ook een ruime selectie aan voerbakken en drinkbakken voor honden. We hebben voerbakken voor honden van verschillende materialen, denk hierbij aan rvs, kunststof of keramiek. Van kunststof hebben we veel drinkbakken en voerbakken voor honden die er mooi uitzien en bijvoorbeeld voorzien zijn van een leuk kleurtje of leuke print. Ze zijn ook te krijgen in verschillende soorten. Onze grootste variatie in voer- en drinkbakken hebben we bij de enkele bakken. 

 

We bieden ook veel opties voor tweedelige voer- en drinkbakken en voor onze slow feeders. Een slow feeder stimuleert je hond om langzamer te eten. Dit is beter voor de spijsvertering en de gezondheid van je hond. Een puppy krijgt ook minder vaak de hik als deze uit een slow feeder eet. De rvs voer- en drinkbakken voor honden zijn ook populair, zeker in combinatie met een standaard. Met deze standaard kunnen grotere honden makkelijker eten dan wanneer de voerbak op de grond staat.

Neem gerust contact met ons op

Heb jij nog vragen over onze voer- en drinkbakken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice is 24 uur per dag beschikbaar. Heb je zo snel mogelijk een voerbak of drinkbak voor je hond nodig? Als je vandaag voor 12:00 uur bestelt, kun je je bestelling morgen al in huis verwachten!

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »